Philips
Etusivu
Yritysesittely
Uutiset
Konseptit
Tuoteuutuudet
Tuotteet
Palvelut
Asiakaslehti
Valaistussuunnittelu
Palaute
Airfield Lighting
Tuotehaku

Syötä tuotteen nimi, tyyppi tai sstl-koodi (Esim. Futuro, 672TPH tai 42 550 27)
Sivuhaku

Hae hakusanalla sivuilta
Suomi Casino

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Philips Oy Valaisimet

Perinteikäs valaistuksen asiantuntija
Philips Oy Valaisimet on Suomen perinteikkäimpiä valaistusalan yrityksiä: aiemmin Idman Oy:nä tunnettu yritys on perustettu Karl Hjalmar Idmanin toimesta jo vuonna 1897. Yrityksen alkutaipaleella toiminta keskittyi lamppujen, lasien ja porsliinin myyntiin. 1920-luvulla toiminta siirtyi Porista Helsinkiin ja yrityksen muotoa muutettiin - Hjalmar Idman Oy syntyi. Jo vuonna 1929 mainitaan, että Helsingin edustavin liike oli juuri Idmanin liike.

Kansainvälistä osaamista
Tänä päivänä yritys on osa kansainvälistä Philips-konsernia ja on Philips Lightingin Pohjoismaiden valaistusosaamisen keskus. Philips Oy Valaisimet kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusjärjestelmiä yksityiseen ja julkiseen rakentamiseen ja on teknisten valaisimien markkinajohtaja Suomessa.

Laaja tuotevalikoima
Tuotteisiin kuuluvat korkealaatuiset sisä- ja ulkovalaisimet, valaistuksen ohjausjärjestelmät, valokuituvalaistus sekä lentokenttien valaistusjärjestelmät.

Valaisinvalikoimassa on yli 200 tuoteperhettä, joista eri versioita, lisätarvikkeita ja valonlähdevaihtoehtoja yhdistelemällä saadaan tuhansia eri malleja. Standardituotteista valmistetaan myös asiakaskohtaisia sovelluksia ja projektikohtaisia erikoismalleja.

Lentokenttien valaistusta maailmanlaajuisesti
Lentokenttävalaistusosastolla on yli 40 vuoden kokemus asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjen lentokenttien valaistusjärjestelmien kehittämisestä ja valmistamisesta. Lentokenttävalaistusosaston toimittamia valaistusjärjestelmiä on käytössä lähes 400 lentokentällä yli 70 maassa, kaikkialla maailmassa.Idman.net
Copyright © 2000-2008 All rights reserved.